top of page

ZAKENKANTOOR DE WEVER,
PROFESSIONEEL ADVIES VOOR AL UW BELEGGINGEN IN WESTERLO

ELKE BELEGGING IS EEN PERSOONLIJK VERHAAL

Iedereen is anders, wat vraagt om een individuele beleggingsoplossing. Voor beleggingsadvies op maat heeft De Wever Zakenkantoor aandacht voor uw persoonlijke situatie, levensfase, verwachtingen en wensen inzake vermogensbeheer. Tijdens een vertrouwelijk gesprek begeleiden we u door het ruime keuzeaanbod aan spaar- en beleggingsformules.

Digitale weergave aandelenbeurs

WIJ CREËREN UNIEKE OPLOSSINGEN

Gewoon blijven sparen of beleggen?
Het verschil wordt snel duidelijk in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek. We nemen de tijd om Uw situatie te begrijpen, Uw doelen te bepalen en Uw verwachtingen te concretiseren.


Welke factoren spelen een rol? Een toekomstig project, de fiscaliteit, mogelijke vermogensoverdracht of misschien puur rendement?


Als AXA bankier geven wij advies bij de creatie van een beleggingsportefeuille met optimale spreiding in fondsen (sectoren, valuta, landen, risico en tijd).


Als verzekeringsmakelaar stellen wij beleggingsverzekeringproducten voor (tak 21,tak 23, tak 26) als aanvulling bij fiscale noden of als bijkomende financiële bescherming.


Zo creëren wij unieke oplossingen en groeien wij samen in een langdurige relatie in wederzijds vertrouwen.

BELEGGEN MET OPTIMALE SPREIDING

Ongeacht uw beleggersprofiel en uw persoonlijke keuze wat betreft het risico van uw beleggingen helpen we u steeds om een gevarieerd portfolio op te stellen waarbij we uw beleggingen zo optimaal mogelijk spreiden. Hierdoor slagen we erin de risicofactor te beperken en loopt u zo weinig mogelijk kans uw spaarcenten die u belegd hebt te verliezen. 

Kantoor De Wever

MEER WETEN OVER TAK21 OF TAK23? HEEFT U INTERESSE IN BELEGGEN OF BENT U ZOEK OP NAAR EEN BELEGGINGSFONDS?

Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor het opstellen van uw beleggersprofiel en het overlopen van de mogelijkheden. 

bottom of page