SPECIALIST IN ÙW VERZEKERINGEN

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekeringsmaatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade, maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekeringssituatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-oplossing op maat te vinden.

Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven.

Zakenkantoor De Wever bvba is onafhankelijk verzekeringsmakelaar en lid van FvF en Brocom. Daarom bieden wij kwaliteit tegen een goede prijs. Wij werken samen met solide partners (o.a. AXA en ALLIANZ) en kiezen voor gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen. Zoals DKV voor hospitalisatie- en ziektecontracten, DAS voor rechtsbijstandverzekeringen en EUROP ASSISTANCE en ALLIANZ GLOBAL ASSISTANCE voor reis- en fietsbijstand.

‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen!


Wij selecteren vooral maatschappijen die gratis bijkomende ongevaldiensten aanbieden. Zoals takelservice, vervangingsvoertuig of rechtstreekse betaling van de herstellingskosten aan de garage. Bovendien zoeken wij voor onze klanten de voordelen van de packagepolissen: geen vrijstelling in familiale en brandverzekering, aanzienlijke korting op de premies, goedkope diefstalverzekering enzovoort. Bij heel moeilijke schadegevallen kunt u altijd een beroep doen op onze makelaarsexpertise.

Pensioen


Pensioensopbouw ligt ons na aan het hart. Zowel particulieren (pensioensparen, sparen op lange termijn) als zelfstandigen (VAPZ, POZ en IPT) kunnen bij ons terecht voor een exclusief aanbod. Hierin combineren wij de voordelen van een vast rendement (TAK 21) met de mogelijkheden van de beurs (TAK 23). In één contract! Wilt u (gratis) verzekeringsadvies? Huisbezoek is een extra service van ons kantoor.

Vraag hier een vrijblijvende offerte of afspraak.