Zakenkantoor De Wever:
uw stabiele financiële partner

Dagelijkse bankzaken, sparen en beleggen – het houdt iedereen bezig. Eenvoudig is het al lang niet meer en bovendien roept het talrijke vragen op. In een heel snel evoluerende markt is Zakenkantoor Marc De Wever bvba al vier generaties lang uw stabiele partner. Sinds 1913 staan wij tot uw dienst!

 

Correct en vertrouwelijk

Onze ervaren medewerkers treden op als spaar- en beleggingsgidsen. Wij geven gratis advies en respecteren de persoonlijke wensen van iedere klant. Daarnaast vertrekken wij altijd van het juiste beleggerprofiel, de mogelijke successieplanning, een correcte budgetanalyse, toekomstige vastgoedprojecten, fiscaliteit en belastingen.

In een vertrouwelijk gesprek begeleiden wij de klant door het ruime keuzeaanbod spaar- en beleggingsformules van AXA heen. Met de beste rente en de laagste kostenstructuur als basis voor een solide samenwerking. Via een ‘open architectuur’ zoeken wij naar een optimale spreiding van uw beleggingen. Wij beperken hierbij altijd de risicofactor.

 

Privacy

Bij de aanpak van uw dagelijkse financiële beslommeringen beschermen wij uw privacy optimaal. Ook aan de balie krijgt iedere klant een exclusieve behandeling. Ons kantoor ligt in het centrum van Heultje-Westerlo, blijft enkele avonden open tot 18 uur en heet u daarnaast op zaterdagvoormiddag welkom. Wij bieden ruime parkeergelegenheid en een bankautomaat. Wij doen ook regelmatig huisbezoeken.

Maak een afspraak voor een uitgebreid gesprek.